A kebelcsoda egyre vékonyabb...mi lesz a vége?

Ijesztően lesoványodott a válás előtt álló Jordan!

Hiába a ragyogó mosoly, a modell ha akarja se tudja letagadni, mennyire megviseli, hogy férje, Peter Andre elhagyta. A szilikonnal erősített kebelcsodának eddig se az XXL-es részlegen kellett ruhát vásárolni, ám most már az XS-es darabok is lógnak rajta.

2009.06.02 15:30mellesleg
Jordan már csont és bőr!

A londoni ExCel Centre-ben rendezett Clothes Show Live divatbemutatón pedig bárki láthatta, milyen rossz állapotban van. Különösen a show fénypontján, a szépségkirálynő választás bikinis részén volt feltűnő a súlyvesztesége. Karjai csupán csak csontból állnak, lábai is nagyon levékonyodtak...nem túl szexi a látvány sajnos! 

Állítólag Petert is megviselte a szakítás, ő is jó pár fölös kilótól megszabadult, mióta külön vannak, ám a minap készült képek tanulsága szerint neki kifejezetten jót tett a soványodás. 

Az énekes különben azután adta ki neje útját, miután kiderült, hogy már annyiszor lerészegedett és ittasan idegen férfiakkal flörtölt, Peter ezt már nem tudta tolerálni... Peter Andrénak állítólag nem volt ínyére, hogy felesége részegen mindenre képes, ráadásul nem akar vele az Egyesült Államokba költözni. 

A szakítás után a híresség két kisebb gyermekével elhagyta a családi házat Surrey-ban, és egy eddig ismeretlen helyre távozott. Nagyobbik fiára, akinek Dwight York futballista az édesapja, pedig egy dadus vigyáz. 

- "Pete az életem szerelme, tulajdonképpen ő az életem. Gyermekeink vannak. Le vagyok sújtva, és nagyon csalódott vagyok a döntése miatt, hiszen úgy gondoltam, hogy együtt éljük le az életünket. Örökké szeretni fogom Pete-et" - nyilatkozta akkor Jordan.

Döbbenet- kilátszanak a bordái!

A Sun információi szerint pedig Katie Price márhetekkel a botrány kirobbanása előtt egy klub mosdójában is utalt arra, hogy házasságának annyi. A karikagyűrűjét mutogatva azt kiabálta, hogy ez az ékszer már nem jelent semmit. 

- "Azt hiszitek, hogy Pete egy kedves fickó, pedig ez nem igaz. Ugyis rájöttök erre mindannyian, szóval akár személyesen is elmondhatom: én és Pete szakítunk" – ordibálta akkor Jordan.

Míg az Egyesült Államokban tartózkodtak, azt is sikerült filmre venni, ahogy Jordan azzal gyanúsítja meg párját, hogy megcsalta őt. 

A híresség később visszavonta ezeket a vádakat.

Izgalmas híreket talál itt a házaspár botrányos szakításairól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.