A sztár részegen bármire kapható férje szerint!

Sokkoló hír: Jordan lebukott, Peter Andre válni akar!

Botrány van a sztárházaspár háza táján...ugyanis péntek éjszaka Jordan a kelleténél jobban érezte magát egy buliban, míg férje otthon volt. A baj csak az, hogy Jordan lebukott, ahogy flörtöl egy férfivel...férje szerint részegen bármire képes!

Erotikus képekben Jordan a szexi bombázó! képgaléria

2009.05.12 16:15ma.hu

A buli alkalmával sajnos a szilikoncsodáról képek is készültek, amint egy idegen férfival flörtöl, és a felvételek meg is jelentek a Sun című brit napilapban.
 
A képeken láthatóan kapatos állapotban összebújt egy ismeretlen férfival, ráadásul még azt is hagyta, hogy hódolója ruhájából majdnem kibuggyanó mellét fogdossa. Peter szerint Jordan, valódi nevén Katie Price, nagyszerű ember, imádni való nő, amikor józan, ám nem tud gátat vetni az italfogyasztásának.
 
- „Senkire se vagyok féltékeny, amíg be nem rúg. Senki miatt se érzem magam fenyegetve, amikor józan. Ám, ha iszik, bármire képes. Ilyenkor az ördög bújik bele, kész rémálom. Teljes mértékben megbízok benne, mikor józan, de nem akkor, mikor iszik.”

A képen egyértelműen egy idegen pasival flörtöl!

Az ausztrál énekes a saját elmondása szerint Katie-vel már többször is beszélt a problémáról, de mindhiába. Ezért döntött a válás mellett, holott szereti. 

Az énekes férje úgy tűnik, hogy hajthatatlan. Így most négy és fél év házasság után Peter Andre beadta a válókeresetet, felesége Jordan teljesen maga alatt van…

Ha valóban elválnak, még komoly viták várhatóak Jordan és Peter között. 30 millió dolláros vagyonuk mellett ugyanis arról is meg kellene egyezniük, hogy ki nevelje kétéves kislányukat. 

Katie-t nagyon letörte, hogy férje elhagyta.
 
- „Gyerekeink vannak, és Peter döntése, hogy szakít és elválik a padlóra küldött, nagyon csalódott vagyok – én egy életre mentem hozzá. Peter életem szerelme – ő az életem.” – mondta el a szép sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.