A szemét igen, bőrhibáit nem tudta eltakarni...

Kínos képek: Mi történt vele? Vakolat nélkül tiszta ragya Jordan arca

Úgy tűnik, a gyönyörű modell, akinek pasik ezrei hevernek a lába előtt, kezet foghat Cameron Diaz-zal: mindkettőjüknek nagy szüksége van az alapozóra.

Meglepő fotók: Mi történt Jordan arcával? képgaléria

2009.08.11 16:18ma.hu

Rájár a rúd mostanában a csinos fehérneműmodellre - Katie Price-nak, azaz Jordannek az elmúlt hónapokban tört darabokra Peter Andre énekessel kötött házassága, s most még kínos hiányosságait is megörökítették.

Katie-nek egyébként kevés olyan testrésze van, amihez még nem nyúlt plasztikai sebész.

Leginkább méretes melleire büszke, melyekkel igen nagy hírnevet szerzett magának, ám mostanra némileg lekicsinyítette őket.

Jordan exe, Peter közös gyermekeikkel

Egy biztos, Jordan, ha arra van szükség, ragyog, még akkor is, ha nagy bánat nyomja a lelkét.

Mint tudjuk, ez így van, hiszen az elmúlt időszakban - talán nem örökre, de - lezárta kapcsolatát férjével, akitől két gyermeke is született.

Bár a bulvármédiában most is sorra jelennek meg bulizós képei, a minap egy benzinkúton félreállva Katie nem tudta elrejteni, hogy a csillogás mögött azért ott lapul egy nagy adag szomorúság.

Szemét napszemüveg mögé rejtette, ám egy leleményes lesifotós így is kiszúrta őt.

Sőt, azt is, hogy valami történt Katie Price arcával - a kebelcsoda bőrén ugyanis tisztán kivehető sebek vannak, amelyeket a jelek szerint a krémek sem takartak el.

A szépség ajka fölött jól láthatóak a furcsa sérülések - de vajon hogyan kerültek oda?

Kliógó mellbimbóval vadászik Jordan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.