Részegen tántorog, miközben férje jó apa!

Elvehetik Jordantől a gyerekeit!

Ismét bajban van a leginkább botrányairól híres modell, hiszen Jordant paparazzók kapták lencsevégre, amint részegen tántorgott és bugyiban mulatott...de most nagyon fél a sztár, mert a bíróság lehet, hogy nem neki ítéli a gyerekeket.

Jordan nem fogja vissza magát, ha bulizásról van szó... képgaléria

2009.07.06 11:40ma.hu

Míg Peter Andrét a lapokban csak gyerekeikkel, tisztes családapaként lehet látni, addig a kebelcsoda botrányt botrányra halmaz.

Már többen figyelmeztették a kebelcsodát, hogy jobb lenne neki összeszednie magát és elgondolkodni azon, hogy mi lesz a gyerekeivel?

Peter nagyon jó apuka!

Mint arról már korábban írtunk, az ibizai nyaraláson bugyiban mulatott, közben ismeretlen férfiak fogdosták. A paparazzók persze lesben álltak és volt is min csámcsogni...

Jordan most már csak ügyvédei tehetségében bízhat. Ő azt hitte, házassága csak átmeneti válságban van, Peter André azonban komolyan gondolja a válást. Peter André azóta megüzente nejének, esze ágában sincs nála hagyni a gyerekeket.

Elveszítheti a gyerekeit!

A modell és férje, Peter Andre különben néhány hónapja szakítottak, azóta mindkettejük külön valóságshowban tervezik fokozni a fokozhatatlant: míg Andre Cipruson terelgeti a gyerekeket, Katie Price Ibizán naptárt fotóz és részegen bulizik.

Ő maga az OK! magazinban vezetett rovatában nem lát ebben semmi kivetnivalót

Nagyon rossz példát mutat Jordan!

- „Jó, iszom, na és? Ez azért nem bűntény, nem lopok, verekedek vagy drogozok!”

A Mirror szerint azonban viselkedése „komolyan veszélybe sodorta azt a képet, amit eddig anyaként és kislányok példaképeként kialakított magáról…

Sokan fogdossák Jordan hatalmas melleit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.