Terhes volt a szakítás előtt a kebelcsoda...

Képek - Jordan könnyezett: Elvesztettem a kisbabánkat!

Újabb megdöbbentő részlet derült ki a Katie Price, alias Jordan és férje, Peter Andre énekes nagy meglepetést okozott válásával kapcsolatban.

Dúlt a szerelem - Pillanatképek Jordan és Peter Andre életéből! képgaléria

2009.07.14 10:50ma.hu

Nemcsak a párját veszítette el rövid egymásutánban Katie Price, azaz Jordan - A hatalmas melleiről elhíresült fehérnemű-modell megrázó részletről számolt be az ITV1 csatornának adott interjúban - írja a The Sun.

Jordan, akinek már van három gyermeke, újra teherbe esett nem sokkal a férjével, Peter Andre-val történt összeveszés előtt.

Itt még együtt: Jordan, Peter és a két kisebb gyermek, Junior és Princess Tiamii

Rövid időn belül elvesztette azonban a magzatot, és ettől teljesen kikészült.

Erre jött még az, hogy Peter - indoklása szerint - nem bírta tovább elviselni neje időnként előforduló, durva flörtjeit. A szakítás mellett döntött.

Jordan könnyek közt mesélt vetéléséről Piers Morgan-nek a műsorban.

Elmondta, hogy bár valóban sok vitájuk volt a férjével az utóbbi időben, az újabb baba érkezése feledtette velük a gondokat, és boldogok voltak.

Amerikában esett teherbe, de erről már Londonban értesült. Nem sokáig örülhetett azonban az új életnek.

Egyik vizsgálaton az orvos közölte vele, hogy már nem hallja a kicsi szívhangját... Jordan összeomlott, s ma már azzal is meg kell birkóznia, hogy a párja elpártolt tőle.

A hírek szerint már egy másik barátnővel látták. Peter Andre szóvivője Jordan interjújára reagálva elmondta, az énekes kiborult.

Nem akarta, hogy neje nyilvánosságra hozza ezt a családi drámát. A gyermek egyébként valóban az övé volt.

Jordan-éké az év legbotrányosabb válása? Tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.