A szexbomba Simon Cowell-t is bevállalná...

Izgi fotók: Jordan kilógó mellbimbóval vadászik sztárfocistákra!

A tőle megszokott hevességgel flörtölt egy hétvégi partin az immár szingli Katie Price, azaz Jordan - A jelenlevők alaposan megnézhették óriási kebleit, ő pedig meglepő "hódítási listát" készített...

Jordan alaposan kirakta a cicit - mellbimbója is kibuggyant! képgaléria

2009.07.21 11:40ma.hu

Most, hogy a férje, Peter Andre faképnél hagyta, Jordan nyugodtan bevetette magát az ismerkedésbe.

A szemrevaló modell meg is tesz mindent azért, hogy a figyelem kizárólag rá irányuljon. A hatalmas kebleivel ismertté vált Katie Price apró fekete ruhába gyömöszölte büszkeségeit, és kezdődhetett a party...

Nemrég még boldog volt a férjével...

A jelenlevő újságíróknak mindenesetre meghökkentő listával szolgált a szépség.

Amikor arról kérdezték, kire vadászik ilyen dögös szerelésben, Jordan azonnal rávágta: sztárfocistára vágyik!

Elsőként az éppen szingli Frank Lampard-ot környékezné meg, a Chelsea sztárját, aki már nem először fordulna meg Jordan ágyában.

De szóba került a nagyágyú, Cristiano Ronaldo és a végén a mostanság a brit tehetségkutató műsorban zsűritagként látott Simon Cowell is!

Az este végére kiderült, Katie-nek egyelőre egyik sem jött össze, ellenben egy izmos, magas fiatalember igen, akivel a hölgyemény már a partin félreérthető pozíciókba került.

Sőt, véletlenül (?) még a mellbimbója is kibuggyant a szűkös ruhából! Nos, látnivaló van bőven, lehet szemezgetni...

Ciki: Jordan könyörgött a szexért!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.