A sztár szexrabszolgaként tartja csak Reidet?

Topless képek! Jordan félmeztelenül enyeleg új pasijával!

Jordan szinte ki se száll az ágyból legújabb pasijával Alex Reiddel, mert állítólag be akarja pótolni az elvesztegetett időt...A szexis modell és pasija félreérthetetlen helyzetekben látható legújabb róluk készült képeken.

Jordan legújabb hódításával enyeleg félpucéran! képgaléria

2009.08.10 15:15ma.hu

Katie Price válófélben lévő férje, Peter Andre teljesen kiborult attól, hogy gyermekei anyját ilyen helyzetekben fotózzák, de leginkább az zavarja, hogy Jordan hazaviszi új pasiját és gyermekei is látják, ahogy együtt vannak…

Az új pasi, Reid - aki egyébként 2003-ban komoly drogügybe is keveredett, ugyanis egy ideje állandóan Price sussexi házában van, és Andre szerint ez nem tesz jót a három gyereküknek.

A négyéves Junior, a kétéves Princess Tiaami és a Jordan korábbi kapcsolatából született hétéves Harvey a férfi szerint nehezen viseli a változásokat, a legjobban azonban kisebbik közös fiukat, Juniort viselte meg a helyzet.

Ezt látják Jordn gyerekei is!

- „Mit gondolhat, miért van egy idegen férfi a mami ágyában?” – kérdezte vádlón Andre, aki szerint itt lenne az ideje annak, hogy Jordan felelősségteljesen viselkedjen.

Nincs túl jó formában Jordan...

A modell csak néhány napja ismerte el, hogy együtt jár a Detonátor néven elhíresült ketrecharcossal, a jelek szerint most már valóban nem is titkolják.

A lap értesülései szerint egyelőre teljesen egymásba vannak feledkezve, azt sem tervezik, hogy bárhova is mennének a medencén és az ágyon kívül.

- „Katie azt mondta, a szexuális élete Reiddel nagyon vad, és most be akarja pótolni az elvesztegetett időt” – nyilatkozta egy ismerős.

- „Legszívesebben a szobájukban vannak, zárt ajtók mögött vagy a medencében. Olyanok, mint két részeg tinédzser” – tette hozzá.

A mindent tudni vélő ismerősök szerint tökéletes párost alkotnak, mindketten a szex megszállottjai, nagyon szeretnek kísérletezni, és Jordan eleinte tulajdonképpen szexrabszolgaként tartotta Reidet.

Jordan a folyamatban lévő válása ellenére legújabb pasijával ment nyaralni Spanyolországba, ahol félmeztelenül napozott a medenceparton, és láthatólag egyáltalán nem hiányolja férjét.

Jordan mellét nyilvánosan fogdosták!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.