Évekkel ezelőtt Katie Price-á operálták

Meghökkentő fotók: Visszaműtteti magát a nő, mert leribancozzák Jordan miatt!

Korábban szinte betegesen imádta a brit kebelcsodát az angol nő, aki több szépészeti beavatkozáson esett át, hogy olyanná váljon, mint Katie Price, azaz Jordan - Mára azonban "levetné a gúnyát", mert Katie alaposan elveszítette népszerűségét...

Jordan meghökkentő ruhában vonultatta fel a melleit! képgaléria

2010.04.22 10:40ma.hu

Pár évvel ezelőtt még büszkén feszített második Katie Price-ként az egyedülálló brit anya, Hollie Henderson, aki a kebelkirálynő Jordan példáját követve addig plasztikáztatta magát, amíg szinte teljesen úgy nem festett, mint a csinos modell.

Hollie a műtét előtt - és után

Akkor talán nem hitte volna, hogy néhány esztendővel később kénytelen szembesülni vele, bizony, a "sztárságnak" komoly hátulütői is vannak.

A szidalmak ugyan a valódi Jordan-nek szólnak, de a hasonmás Hollie is alaposan megkapja a magáét!

Hónapokkal ezelőtt Katie Price botrányos bulizásaitól, majd válásától volt hangos a média - a modell és énekes férje, Peter Andre szakított, két közös és egy együtt nevelt gyermekkel a hátuk mögött.

A közvélemény Jordan-t tartja a hunyónak, aki nem volt hűséges a párjához. Sőt, azóta már hozzáment egy másik férfihoz, a ketrecharcos Alex Reid-hez.

Peter Andre-ről eközben olyan írások jelentek meg, melyből az tűnik ki, a példás apát teljesen összetörte a válás - küzd a gyermekeikért.

Hollie Henderson mindenesetre ma már bánja, hogy közel 25 millió forintnyi összeget költött arra, hogy Jordan hasonmása legyen.

Mivel így neki is bőven kijut a zaklatásból: italos poharakkal dobálják meg, leribancozzák és lecafkázzák az utcán.

A hölgy sürgősen szeretné visszakapni megközelítőleg régi külsejét, de azt nem tudja, miből.

Miután korábban a has- és arcplasztikára, szájfeltöltésre, zsírleszívásra, botox-kezelésre és mellnagyobbításra, sőt hajhosszabbításra minden pénze elment, ez egyáltalán nem csoda.

Katie Price szexshop körúton járt a férjével!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.