A dúskeblű modell jó előre eltervezte...

Képek - Őrület! Jordan vetkőzést tanácsolna hároméves lányának!

A legtöbb anyuka azon fáradozik, hogy lányából erős, okos és sikeres nőt faragjon - Ez alól Katie Price sem kivétel, csak ő talán egy kicsit másképp képzeli el a sikert mint az átlag...

Katie Price alias Jordan a kislányával! képgaléria

2010.02.19 10:30Napi Ász Online

Katie Price azt szeretné, ha lánya nyomdokaiba lépne, és topless modellként érvényesülne.

Egy barátnőjének ezt mondta a Jordan néven is ismert brit modell, "majd ha Princess 18 éves lesz, és le akar vetkőzni a kamerák előtt, akkor támogatni fogom. Én azt mondom, mutassuk meg fiúknak amink van!"

Még együtt a régi család: Peter Andre, Princess apukája, Jordan és a kislány

Igazán megható, hogy Katie tovább szeretné adni lányának a stafétát, de arra bíztatni, hogy csapja ki a melleit a férfitekinteteknek, mégis kissé furcsa.

Lehet, hogy három éve őt nevezte ki a Cosmopolitan az év nőjének, de az is biztos, hogy Katie Price-t idén nem jelölik az év anyukája díjra.

Katie legutóbb azzal kavart port, hogy kislánya kifestett, műszempillás képei kerültek nyilvánosságra. Erősen bírálták ezért Katiet, amire csak annyit mondott, "Ha olyan szörnyű anya vagyok, jelentsenek a gyermekvédelemnek!"

Katie Price meglepetésvendég volt Bécsben!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.