Julia Roberts után szabadon

Megan Fox prosti-szerepben gerjeszti a férfiakat

A legnagyobb színésznők is eljátszották a rosszlányt karrierjük elején. Például, Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelben, Jodie Foster a Taxisofőrben, Julia Roberts Pretty Woman című filmben.

2010.06.21 07:15STOP/One Média

Ezen az úton, úgy tűnik, végig kell menni Holywoodban. A fenti nagy nevekhez csatlakozik most Megan Fox: pénteken mutatják be Amerikában a Joan Hex című filmet. Fox úgy gondolja, egyszer minden színésznő eljátssza az éjszaka királynőjét.

A 24 éves Megan egy Lila nevű nőt alakít, aki abba a helyzetbe kényszerül, hogy prostituáltnak áll - másképp nem tudja fenntartani magát. "A film western, de nem kell megijedni, nem spagetti-western. Abban az időben a nőknek nem sok dolguk akadt. Nevelték a gyerekeket, ez volt az egyetlen foglalkozásuk. Ja, és munka hiányában prostinak álltak. Kemény idők voltak azok."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.