Kifutóról a mozivászonra

Transformers 3: megvan Megan Fox utódja

Egy angol fehérnemű-modell lesz Megan Fox utódja a Trasformers 3-ban - ha hinni lehet a hollywoodi szóbeszédnek.

2010.05.26 13:13UIP

Rosie Huntington-Whiteley a Victoria’s Secret színeiben lépdel a kifutókon, és a mozihoz eddig csak annyi köze volt, hogy jelenleg a legkeményebb öklű brit akciósztár, Jason Statham barátnője. Állítólag maga a Transformers-filmek rendezője, Michael Bay döntött a csinos leányzó kiválasztásáról.

A rendezőnek és új sztárjának remélhetőleg felhőtlenebb lesz a viszonya, mint amilyen barátságot Bay és Fox ápolt. Amikor Bay üresfejű libának nevezte a színésznőt, cserében pedig megkapta, hogy olyan kedves ember, mint Hitler, már sejteni lehetett, hogy előbb-utóbb kenyértörésre kerül sor. Ki is rúgták Foxot a produkcióból, bár a színésznő váltig állítja, hogy saját elhatározásából távozott.

(Transformers 3 – hazai bemutató: 2011. június 30.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.