Nem csak a kocsik alakulnak át

Beszólt Michael Baynek: Megan Foxt kibuktatták a harmadik Transformers filmből

Nem játszik Megan Fox a Transformers harmadik részében.

2010.05.20 17:07MTI

A Paramount Pictures filmstúdió közlése szerint a huszonnégy éves színésznő nem vesz részt a sikersorozat újabb epizódjának forgatásán, de részleteket nem árultak el. Egyelőre az sem világos, ki fogja helyettesíteni Foxot.

A forgatási munkálatokat még ebben a hónapban elkezdik, a kész film pedig a tervek szerint 2011 júliusában kerül a mozikba.

Fox a Transformers első két részével Hollywood egyik legsikeresebb fiatal színésznőjévé és szexszimbólummá vált. A filmek világszerte több mint 1,5 milliárd dolláros (345 milliárd forintos) bevételt hoztak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.