A látványtól minden férfinak elakadt a szava

A házasságellenes Szorcsik Vikit esküvői ruhában látták!

A színésznőből lett műsorvezetőt ezúttal egy divat esten kapták mikrofonvégre, ahol meglepő módon esküvői ruhában köszöntötte a közönséget. A vörös-fehér ruhakölteménytől minden férfinak elakadt a szava, azonban Viki egyenlőre nem bíztat senkit, hiszen saját bevallása szerint egyáltalán nem házasságpárti.

2009.09.29 18:40ma.hu

A szervezők Szorcsik Vikire bízták, hogy az első blokkban milyen ruhakölteményben domborít majd a közönség előtt, és mindenki meglepetésére a gyönyörű szőkeség egy esküvői szalon termékét választotta.

- „ Úgy döntöttem, hogy életemben először, és lehet, hogy utoljára felveszek egy esküvői ruhát, ami egyébként nekem nagyon-nagyon tetszett.”- meséli a Tabu Tv riporterének Szorcsik Viki, aki örömmámorban részletezte, hogy mi tetszett neki a legjobban az esküvői ruhában.

- „ A felső része fehér volt, az uszály része pedig piros, és volt a csípőmnél egy nagy fehér rózsa is, ami nagyon tetszett.”- osztotta meg az internetes sztártévé riporterével Viki, aki arra is kitért, hogy miképp kötné össze életét egy férfival.

- „ Nem vagyok annyira házasságpárti, de hát sosem lehet tudni, hogy mit hoz a Jövő.”- mondta el a Tabu Tv-nek Szorcsik, aki a magánéletéről nem volt hajlandó többet elárulni, és azt is kijelentette, hogy az elkövetkezendő kérdésekre is csak akkor hajlandó válaszolni, ha lesz rá kedve.

Szorcsik Viki a Tabu Tv-nek arról is beszélt, hogy miért nem tudott megfelelően felkészülni a rendezvény műsorvezetői szerepére, illetve arra, hogy bejönnek-e neki a néger pasik!

Szorcsik Vikit rettegésben tartják!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.