Titkolózás volt, de most kiderült!

Mit szól ehhez? Máris új főnővér állt Szorcsik Viktória helyére!

Új főnővér érkezett a Csillagvirág Klinikára. Az esemény nem érte váratlanul sem a szereplőket, sem pedig a nézőket, hiszen jó ideje keresték Szorcsik Viktória helyettesét!

2009.01.21 08:00ma.hu
Haumann Petra jobb főnővér lesz vajon?

Haumann Petra lett az a színésznő, aki a Jóban-Rosszban című sorozat díszletei közé lépett, méghozzá nem más helyére, mint Szorcsik Vikiére

A Viki által megformált Judit főnővér karakterének megítélése ugyanis igen ellentmondásos lett a 10! című műsorban látható műsorvezetési stílus miatt. -írja a Kiskegyed. 

Petra sem nyilatkozott új szerepéről sokáig, így homály fedte, hogy ki is lép a színésznő helyébe, aki a kezdetektől a Jóban-Rosszban stábját erősítette. 

Mivel Petra az elmúlt három évet főállású anyaként Rozi lánya mellett töltötte, a színésznőnek igencsak kellemes meglepetés volt a felkérés, hiszen gyermeke óvodás lett, így ő is visszatérhet a munkába! 

Régebben is szerepelt már sorozatokban, hiszen a Szórádház és a Kisváros című filmekben is láthattuk néhányszor. 

Külön öröm Petra számára, hogy a Jóban-Rosszban szereplőgárdájában olyan kollégákkal dolgozhat, akiket már a színház világából is jól ismert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.