Hónapok óta zaklatják a színésznőt

Durva: Szorcsik Vikit rettegésben tartja a szuszogó

Csak úgy menekülne meg a telefonhívásoktól, ha kikapcsolná a telefonját, de ezt nem teheti meg - Szorcsik Viktória életét pokollá teszi egy ismeretlen, aki állandó hívásaival zaklatja a színésznőt...

Szorcsik Viki libát kergetett és kürtőskalácsot sütött képgaléria

2009.05.08 13:10ma.hu - Fotó: szorcsikviktoria.hu

Szorcsik Viktóriának nincs nyugta - Egy idegen telefonáló éjjel-nappal hívogatja, de nem árulja el, mit akar, sőt bele sem szól a kagylóba. A színésznő már a mobilszámát is megváltoztatta, de a zaklató az új számot is megtudta.

Ha rajongó csinálja, akkor miért hallgat, ha pedig egy rosszakaró, akkor miért nem mondja, mit akar? - teszi fel a kérdést Viki, akit már a kagylóba szuszogással is idegesített zaklatója. A sztár a rendőrséghez akar fordulni, s ezzel a BRFK szóvivője, Tafferner Éva is egyetért - adta hírül a Blikk.

Szorcsik Viktóriát, aki kezdetekről a szereplőgárdába tartozott, hónapokkal ezelőtt kiírták a Jóban-Rosszban sorozatból.

A helyére pedig Haumann Péter lánya, Petra érkezett. Ő játssza az új főnővért.

A Viki által megformált Judit főnővér karakterének megítélése a 10! című műsorban látható műsorvezetési stílus miatt korábban igencsak ellentmondásos lett.

A csinos színésznő a Hal a tortánban is megmutatta, mennyire gyakorlott vendéglátó. A közös esték alkalmával azonban csúnyán összekülönböztek Terry Black-kel.

A Vikinél felszolgált vacsorán ugyanis az előadóművész ugratásból megkérdezte a színésznőt, salgótarjáni származása miatt, hogy parasztlány-e.

Viki azonban kellően felhúzta magát a dolgon, ezért Terry később már szándékosan "leparasztozta". Szerencsére nagyobb konfliktus nem alakult ki a vacsoravendégek között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.