Vajon mi van a két hazai sztár között?

Pikáns! Felfalja Szorcsik Viktória Mester Tamást?

Felfalja desszertnek Mester Tamást a TV2 szőke bombázója? Napok óta mennek a találgatások: vajon Szorcsik Viktória és Mester Tamás tényleg egy párt alkotnak?

2009.08.06 10:30ma.hu
Fotó: www.szorcsikviktoria.hu

Tény, hogy a nyár folyamán több helyen látták őket együtt, a Jóban Rosszban egykori szereplője egy pápai kiruccanásra is magával vitte Mestert, ahol egy hetet töltöttek el baráti társaságban.

A fiatalok egyelőre titkolózásba burkolóztak, a zenész barátok azonban nem rejtették véka alá véleményüket.

Az egykori Jack Jack zenekar néhány tagja a Napi Ásznak elmondta: féltik Tomit az új románctól, viszont már alig várják, hogy Vikit személyesen is bemutassa nekik.

- "Meglepődtem, amikor megtudtam, hogy együtt vannak, főleg azért, mert rég volt komoly barátnője. Féltem ettől a kapcsolattól, nem biztos, hogy celeb barátnő kell neki. Az is furcsa egy kicsit, hogy Vikinek híres barátja lett, és ezáltal mennyire előtérbe került. Nem tudom, hogy mennyire lesz jó Tominak ez a viszony, de nyilván tud ő magára vigyázni" - mondta a Hooligansből már jól ismert Tóth Tibi, a Jack Jack zenekar egykori gitárosa.

A Jóban Rosszban volt szereplője és Tamás már régóta ismerik egymást a Megasztár 4 zsűrijében is feltűnt Mester Tamással, de az intenzív találkozgatás csak két hónapja kezdődött.

- "Volt egy kedves ismerősöm , akivel több volt a barátságnál, de vele is előszeretettel összehoztak a lapok, mivel láttal minket együtt egy rendezvényen. Bár ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy jártunk. Így van ez Tomival is. De elmegyünk étterembe vagy valahova, meglát minket valaki, és rögtön jelzi a lapoknak, nekünk pedig reagálnunk kell. Erre csak azt tudom mondani, hogy Tomival ismerkedünk, barátkozunk, de nem nevezném még ezt kapcsolatnak. Valahol félúton vagyunk a nem járás és a járás között” – nyilatkozta a színésznő korábban.

Szorcsik Viki tudja, hogy honnan jött!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.