Nem akarnak róla beszélni

Mester Tamás összejött Szorcsik Viktóriával?

Lehetséges, hogy új sztárpár van születőben? - Szárnyra keltek a hírek, hogy a zenész Mester Tamás és a szőke színésznő, Szorcsik Viki közt alakulóban van valami.

Szorcsik Viki megmutatta: igazi vidéki lány maradt! képgaléria

2009.07.30 07:53ma.hu - Fotó: horizontiroda

Felröppent a hír, hogy Mester Tamás és Szorcsik Viktória között forr a levegő - A színésznő szűk baráti körében is beszélnek erről, s kiderült, Viktória nekik sem cáfolta a pletykákat.

Inkább úgy fogalmazott, nem tud még részletetekel szolgálni a kapcsolatról. Az érintettek mindenesetre egyelőre sem nem cáfolnak, sem nem erősítenek meg semmit. Viktória egy "nem beszélek erről" kijelentéssel letette a telefont az érdeklődésre, Mester Tamás ugyancsak így reagált - adta hírül a Napi Ász.

Mester Tamást, akit a közelmúltban a negyedik Megasztár széria zsűritagjaként is láthattunk Fenyő Miklós és Eszenyi Enikő mellett, legutóbb a tehetségkutatóban feltűnt egyik fiatal énekesnővel hozták hírbe.

A szabadkai Bencsik Tamara volt az. A hírek szerint különös párbeszédek folytak köztük. A pletykákra reagálva azonban Tamara elmondta, nem tartja rossz pasinak Tamást, sőt, "cuki csávó", de ő úgy tekint rá, mint egy zsűritagra.

Még azt is kimondta, hogy nem tartaná jó ötletnek vele randizni, mert úgy gondolja, hogy Mester nőcsábász.

Tamás nem kívánta kifejteni a véleményét minderről, azt mondta: nem szeretné, ha azt hinnák, hogy mindez befolyásolja a zsűrizését. A fiatal énekesnő egyébként azóta a Megasztár fodrászával esett szerelembe.

Mester Tamás az elvárásait illetően úgy nyilatkozott, hogy bár még nem tudja, mikor alapít családot, de nála a humoros, szexis és kedves lányok jönnek számításba.

Véleménye szerint egyébként mindig a nő választ. Szorcsik Viktória nemrég arról vallott az egyik tévés műsorban, hogy ő nagyon hangulatember.

Határozott, céltudatos nőnek érzi magát, aki nagyon sokszor tisztában van azzal, mit akar, de azért vannak pillanatai, amikor "megborul".

Tizenhat évesen költözött a fővárosba, de most is annak a salgótarjáni lánynak érzi magát, aki akkor volt. Nem tartja könnyű esetnek magát, olykor hisztis tud lenni.

Ám ha valakit szeret és az viszontszereti, akkor kenyérre lehet őt kenni. Olyankor bájos, kedves és aranyos - jelentette ki Viki. Vajon összeillenének a sármos zenésszel?

Szorcsik Viki 27 évesen csinálta először!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.