A humoros, szexis csajok kellenek a sztárnak!

Mester Tamás már nagyon várja az igazit!

Mester Tamás a szabad lelkű zenész arra vágyik igazán, hogy szabadon repülhessen egyszer életében. A sztár arról is vallott a napokban, hogy bár még nem tudja, mikor alapít családot nála csakis a humoros, szexis, kedves lányok a befutók!

2009.01.21 12:30ma.hu
Tényleg cuki pasi?

Tamás szerint van egy örök törvény az életben, hogy mindig a nő választ! Így lehet ő bármennyire jó pasi, és az is mindegy, hogy mit tesz, akkor is a nők választják ki párjukat, nem pedig a férfiak! 

Ettől függetlenül Tamás nincs elkenődve, hiszen nap mint nap rajongók veszik körül. – írja a Kiskegyed

A Megasztár negyedik szériájának versenyzőjével, a szexis Bencsik Tamarával is összehozták, ám ez egyértelműen félreértés volt!
 
A Vajdaságból származó lány akkoriban elmondta, hogy bár „Tamás egy cuki pasi”, de neki nem kellene!

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.