Puskás Petit is megalázta a zenész!

Mester Tamás botrányosan viselkedett!

Botrányos körülmények között zajlott le a pokerstars.hu versenyének forgatása. Az asztalnál helyet foglaló sztárok olyan gyorsan ejtették ki a játékból Mester Tamást, hogy csapkodva vonult ki a teremből.

2009.02.18 09:30ma.hu

Játékostársai, Puskás Peti, Dundika, Torgyán József, Keleti Györgyi és Horváth Gábor megdöbbent a zenész viselkedésén! 

A Megasztár egyik zsűritagja annyira rosszul viselte a vereséget, hogy nemcsak kivonult, de előtte ledöntötte Puskás Péter zsetonjait, míg másik versenytársával, dr. Torgyán Józseffel összeszólalkozott.
 
- „ Tamás bevonult közénk, mint egy amerikai filmsztár, napszemüvegben, kalapban, olyan nevetséges volt” – mesélte aBlikknek Puskás Péter.

Fotó: Blikk.hu

- " Úgy ült le az asztalhoz, mintha leereszkedne a pórnép közé. Végig flegma volt, végül én ütöttem ki egy blöffel, amitől teljesen kibukott. Nem tud veszíteni, felpattant, kiviharzott, majd amikor visszajött az otthagyott szemüvegéért, ledöntötte a zsetonjaimat." 

- " Imádom a pókert, nem vagyok teljesen profi, de indultam már versenyeken is. Eleinte még segítettem is az asztaltársaknak, mit hogyan kell csinálni, aztán megkezdődött a játék. Mindig az amatőrök ellen a legnehezebb játszani, hiszen ők csak a szerencsére számíthatnak, nehéz kiszámítani a következő lépésüket. Ezért estem ki az első körben, Torgyán Józsefnek csupán szerencséje volt..." - mondta Mester Tamás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.