Friditől autót, Mestertől gitárt...

Hoppá - Fekete Dávid azt visz, amit akar Mester Tamástól!

Hamarosan új gitárra is szert tesz a Megasztár második helyezettje, aki most szeretné magasabb szintre fejleszteni tudását - A hangszert Mester Tamástól kapja.

Hal a tortán: Fekete Dávid lelkiismeretesen készült! képgaléria

2009.01.27 08:15ma.hu

Miután Friderikusz Sándortól egy, a Király Viktor nyereményautójával megegyező kocsit kapott Fekete Dávid, most egy gitárt vihet haza Mester Tamástól, azt, amelyiket választja.

A fiú szeretne jobban megtanulni gitározni, s ebben a zenész is segíti. Dávid elárulta, hogy egyre több felajánlója akad, egy győri termálfürdőbe például ingyen járhat. Úgy érzi, kezdenek beindulni a dolgai, és lemezén is dolgozik már - árulta el a Napi Ásznak.

A Megasztárt megnyerő Király Viktor mögött nem sokkal maradt le Fekete Dávid, akinek - mivel egyébként nem járt volna nagy nyeremény -, a zsűritag Friderikusz Sándor már a döntő napján felajánlotta, hogy ugyanolyan autót kap tőle, mint amilyen a győztesnek jár.

Dávid nemrég át is vehette a kocsit, s Friderikusszal még egy közös utat is terveznek.

A verseny után az énekes azért nem örült felhőtlenül, hiszen annak ellenére, hogy a döntő előtt kialakult indulatok lecsendesedtek, kezdte úgy érezni: a kiesett megasztárosok kelendőbbek, mint ő, a második helyezett.

A lemezkiadók nem halmozták el azonnal ajánlatokkal, ennek egyik oka valószínűleg az volt, hogy musical stílus nem túlságosan menő ma hazánkban.

A győztes Király Viktor édesapja, Király Tamás, aki az EMI zenekiadó hazai kreatív igazgatója, a verseny alatt kijelentette, nem zárkózik el attól, hogy Dáviddal dolgozzon, de a szintén dobogós Lakatos Krisztiánnal is szívesen készített volna lemezt.

A fiúk egyébként nemrég részt vettek a Hal a tortán főzőműsorban, ahol annak ellenére, hogy korábban már úgy nyilatkoztak, elásták a csatabárdot, bizony elhangzottak különös megjegyzések.

Nagyképűséggel vádolták egymást, s kis híján összevesztek - később a cívódás hírére úgy reagáltak, hogy nem gondolták az egészet komolyan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.