A sztár néha megborul, de már nem bizonygat!

Szorcsik Viki tudja hogy honnan jött, és hogy hová tartozik!

A napokban Szorcsik Viki, a TV2 sztárja megdöbbentő dolgokat vallott be. A szőke szépség elárulta hogy a legtöbb ember félreismeri őt, ami úgy tűnik nem esik túl jól neki.

Szorcsik Viki igazi vidéki lány maradt! képgaléria

2009.05.20 14:30ma.hu

Azt mondja, Ő még mindig annak a salgótarjáni lánynak érzi magát, mint amikor 16 évesen a fővárosba jött. Viki a Tabu Tv riporterének elmondta, hogy Ő már nem akar bizonygatni senkinek semmit, legtöbbször határozott, de vannak pillanatok amikor megborul.
 
- „ Nagyon hangulatember vagyok, de ennek ellenére úgy érzem, hogy határozott és céltudatos nőnek mondhatom magam, aki nagyon sokszor tudja hogy mit akar, de vannak pillanatok, amikor megborul.” - meséli Szorcsik Viki.

- „Néha hisztizem is, de vállalom hogy ilyen vagyok! Nem vagyok egy könnyű eset! Ha valakit szeretek és Ő szeret engem viszont, érzem rajta hogy kapok tőle, akkor kenyérre lehet kenni. Én is tudok bájos lenni, kedves lenni, aranyos lenni, annak ellenére hogy teljesen más sugárzik ki belőlem, mint amilyen ember vagyok.” - osztotta meg a Tabu Tv-vel a 10! c. műsor sztárja, aki hozzátette, hogy meg kell ismerni őt, mielőtt valaki véleményt alkot róla.

- „ Ugyanúgy leállok nagyon szívesen mindenkivel beszélgetni az utcán, boldogan bárkivel elmegyek bárhová, szóval úgy érzem hogy megmaradtam ugyanannak az embernek, aki régen voltam. Még mindig ugyanaz a vidéki lány vagyok, aki eljött 16 évesen Salgótarjánból, és még mindig őrzi ugyanezt a mivoltát: tudja hogy honnan jött és hová tartozik! Mindez annak ellenére, hogy sokan nem ezt gondolják rólam, de én már nem akarok bizonygatni senkinek semmit, ebben a szerepkörben tetszelgek egyenlőre, ha tetszik, ha nem, és lesz ez majd nyilván másképp is.” - beszélt érzéseiről őszintén a Tabu Tv riporterének Szorcsik Viki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.