Még egy gyermeke van a didikirálynak!

Fekete Pákótól elvette a bíróság a fiát

Bár napjai boldogan telnek kedvesével, Ágival és közös kisfiukkal, a nigériai énekes nem tudja feledni, hogy nagyobbik fiát nem láthatja.

2009.09.12 09:00ma.hu - Fotó: Cool tv

Időről-időre újabb megdöbbentő részletek derülnek ki Fekete Pákó magánéletéről - A Cool műsorában a sztár beszámolt egyik nagy bánatáról. Évek óta nem tud semmit a fiáról. No, nem a kis Bencéről, hanem a másikról: a ma 13 éves Rajmundról!

Pákó eddig nem beszélt róla, hogy már volt egyszer nős: ebből a frigyből született a gyermek. Csúnya válás lett a dologból, a bíróság elvette a fiát a sztártól, és azóta még fotón sem láthatta őt Pákó. Exneje azzal vádolta, Nigériába szökne a fiával, és teljesen eltűntek az énekes életéből.

A gyerektartást is visszaküldték. Pákó szerint esélye sincs megismerkedni nagyobb gyermekével, hiszen azt sem tudja, hol él. Tisztában van azzal is: Rajmundot ellene hangolta a volt párja - mesélte szomorúan Pákó a Cool tévé műsorában.

Pákó a kilencvenes években valójában tanulni jött Magyarországra. Családja küldte hazánkba, hogy jogot hallgasson. Az énekes azonban időközben félbeszakította tanulmányait.

Mint nemrég elmondta, kissé már bánja. Az azonban kellemetlenebb, hogy Nigériában élő családja sem igen tud arról, mivel is foglalkozik Magyarországon.

A didikirály nemrég elárulta, milyen rossz hírt hallott a közelmúltban otthonról. Egy magyarországi rosszakarója bulvárlapott küldött el az édesapjának, aki mindig szigorúan nevelte Pákót.

A hivatásos katonaként tevékenykedő papa nem tudta, hogyan és miből is él a fia hazánkban. Amikor rájött, hogy az énekes a tanulmányait is abbahagyta, szörnyen dühös lett.

Ráadásul, mivel Pákó édesanyja tudott a turpisságról, ő kapta a sztár helyett a pofonokat...

A nigériai énekest egyébként nagyon bántja, hogy mióta tavaly tavasszal megszületett párjával, Ágicával közös gyermeke, Bence, szülei és rokonai máig nem találkozhattak személyesen a kisgyermekkel.

Csupán fényképen láthatták, és sajnos még a keresztelőjére sem tudtak eljönni.

Pákó rezzenéstelen arccal tűrt - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.