A didikirály nem meri hazavinni a fiát

Bulvárlap landolt az apjánál - Csúnyán megverték Pákó édesanyját!

Kellemetlen helyzetbe került a feketebőrű énekes - Pákó szeretett volna hazalátogatni, de úgy tűnik, kisfiát nem viheti magával, ráadásul egy rosszakarója felfedte nigériai apja előtt a kínos igazságot...

2009.07.17 08:23ma.hu

Félti a betegségektől a fiát, Bencét Fekete Pákó - pedig régóta tervezte, hogy hazalátogat Nigériába családjával.

Nem csak ez állja azonban az útját. Egy magyarországi rosszakarója elárulta Afrikában élő édesapjának az igazságot: Pákó nem fejezte be jogi tanulmányait hazánkban. Ráadásul édesanyja tudott a turpisságról, s a pofonokat ő szenvedte el Pákó helyett.

Az énekes elárulta, hogy hivatásos katona apja mindig keményen fogta, még a gimnáziumban is ellenőrizgette, bent ül-e az órán. Ha lógott, csúnya verést kapott. Jogot tanulni küldték Magyarországra Pákót, apja sosem tudta igazán, mint csinál most nálunk az énekes - míg nem kapott postán egy magyar bulvárlapot. Fél hazautazni - mesélte Pákó a Napi Ásznak.

Fekete Pákó, aki Magyarországon előbb zenei karriert futott be, majd családot is alapított szőke kedvesével, Ágival, a közelmúltban mesélt arról, hogyan is került hazánkba.

Öt testvérével és szüleivel élt egy nigériai, szolgálati kisházban, ahol áram, gáz, vezetékes víz és mellékhelyiség sem volt. Naponta akár három kilométert is gyalogolt, hogy ivóvízhez jusson a család.

Ételre, ruhára alig jutott pénzük, ráadásul otthon nem volt a legjobb a légkör.

Gyakran tettlegességig fajultak a veszekedések és elcsattant pár pofon, s nemcsak édesanyja, hanem a gyerekek is kaptak.

Pákó a történtek ellenére nem neheztel édesapjára, sőt, úgy érzi, a családfő azért bántotta, hogy a jó útra terelje. Szereti a szüleit, és a mai napig támogatja anyagilag Afrikában élő rokonait.

Családja 1994-ben Magyarországra küldte, hogy képezze magát. Pénzügyi-gazdálkodási szakon tanult, igen jól, kapott is ösztöndíjat.

Ez azonban a hónap közepére elfogyott, és a kollégiumban szinte egymástól lopkodták a diákok az ételt.

Pákó munkával próbált több pénzt összeszedni: üdítőgyárban palackozott, mégsem nagyon boldogult. Ekkor döntött úgy, szerencsét próbál Amerikában, Chicagóban.

Három hónapig kaszinóban dolgozott játékgép-takarítóként. Némi pénzt összeszedett, majd a megpróbáltatások után hazatért.

Pákó elárulta: szerelemre vágyott, amit Amerikában nem talált meg! A pénzére hajtottak a lányok, igaz, hasonlókkal Magyarországon is összeakadt, főleg miután ismert lett. De később megismerte szerelmét, Ágit...

A nigériai énekes azt is elmondta korábban, hogy a magyar nyelv nehezen ment neki. Gyakorlatilag ezért szakította meg harmadéven a tanulmányait.

Pákó nagyon szédült, de megcsinálta!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.