Sosem látta fiát a didikirály családja

Pákó: Borzasztó érzés ez nekem!

A nigériai származású énekes nagyon csalódott - Bár családi élete tökéletesnek tűnik, sajnos vannak dolgok, amin Fekete Pákó nemigen tud változtatni. Hiába várta nagyon a kisfia keresztelőjét...

2009.09.11 07:05ma.hu - Fotó: rtlbulvar.hu

Boldog családapaként él az egykori botrányhős Pákó - Annak idején ösztöndíjjal érkezett Magyarországra tanulni, és itt is maradt.

Csakhogy azóta afrikai rokonait sem látta. Sokszor hívta őket látogatóba - a közelmúltban nagyon reménykedett, hogy végre magához ölelheti édesanyját: kisfia, Bence keresztelőjét tartották. De a találkozó elmaradt. Édesapja közölte, hogy a pénz, amit küldött, elment a tartozásaikra.

Pákónak nagyon fáj, hogy folyamatosan igyekszik segíteni családján - amelynek elmondása szerint háromezer tagja van -, ezért dolgozik, így is minden kevés. Nagyon várta a keresztelőt, kisfiát a család még csak képen látta. Most borzasztóan érzi magát - adta hírül a stop.hu.

Fekete Pákónak ráadásul a közelmúltban különösen volt oka aggódni Afrikában élő családjáért. Nemrég ugyanis azt a hírt kapta édesanyjáról, hogy daganatos betegségben szenved.

Pákó és párja, Ágica a kisfiuk köldökvérét ajánlották fel őssejttel való gyógyítás céljából.

A nigériai énekes otthon élő családjánál egyébként sem rózsás a helyzet. Nemrég Pákó elárulta, bár régóta tervezte, hogy maga is hazalátogat Ágival és a kis Bencével, ennek egyéb dolgok is útját állták.

Pákó hivatásos katona édesapja mindig keményen fogta a fiát, és még azt is ellenőrizgette, vajon benn ül-e a gimnáziumi órán. Ha megtudta, hogy lóg, csúnya verésre számíthatott.

Magyarországra jogot tanulni küldte a család Pákót, de a sztár egy idő után abbahagyta az egyetemet, s Nigériában élő apja sosem tudta igazán, mit csinál most hazánkban a fia.

Nemrég azonban Pákó egy magyarországi rosszakarója bulvárlapot postázott az apának, melyből az is kiderül, hogy a sztár nem fejezte be tanulmányait hazánkban.

Az énekes édesanyja ráadásul tudott erről, így a pofonokat ő szenvedte el az édesapától...

Tudja meg a "legégőbb hazai celebek" legcikibb eseteit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.