A nevettető sajnálatosnak tartja ezt...

Bagi Iván szerint Fábryék belefásultak a műsorukba!

Bagi Iván megdöbbentő nyilatkozatot tett! A humorista szerint ugyanis Fábry Sándor és csapata nem az, akinek vallja magát. A nevettető sajnálatosnak tartja hogy ennyire felhígult a szakma!

2009.06.30 12:10ma.hu

Iván úgy gondolja, hogy az évek alatt a produkció készítői nagyon belefásultak a munkájukba, és sajnos ez már nagyon átjön a képernyőről.

Szerinte Fábryra talán 43-44 éves korában mondhattuk volna hogy hiányt pótol, de már közel sem olyan meggyőző.

- „A példaképem Hofi Géza, őt szeretem a legjobban, de ő nagyon elérhetetlen példakép. Olivérrel szoktuk mondani, hogy van Hofi Géza, és van a szakma. Most van a Fábry Sándor, akit szoktak néha hozzá hasonlítani, akinek volt talán 43-44 évesen, amikor elkezdte a pályát néhány olyan pillanata, amikor mondhattuk volna hogy hiányt pótol, de ma már nem érzem olyan meggyőzőnek sajnos.
” - meséli a Tabu Tv riporterének Bagi Iván, aki szerint nagyon felhígult a szakma.

A humorista szerint talán az lehet a gond Fábry műsorával, hogy belefásultak abba amit csinálnak.

- „Nem is lehet mindig teljesen jól teljesíteni, hiszen kéthetente nekik meg kell újulni, meg mindig ki kell valamit találni, és sajnos belefásul ebbe az ember, és ez nagyon átjön most már.” - mondta el a Tabu Tv stúdiójában Bagi Iván, és hozzáteszi: szerinte senkit sem szabad Hofihoz hasonlítgatni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.