A sztár őszintén beszélt magánéletéről...

Bagi Iván nem elég erős egzisztenciálisan a gyerekvállaláshoz!

Bagi Iván a magánéletéről eddig még nagyon kevésszer beszélt olyan őszinteséggel, mint ahogyan nemrég a Tabu Tv stúdiójában azt tette. A humorista elmondta, párjával házasságra és gyermekvállalásra készülnek!

2009.06.17 19:40ma.hu

Szeptemberben várhatóan oltár elé állnak, de Iván úgy érzi hogy a gyermekvállaláshoz még nem elég erősek egzisztenciálisan, ez még pár évig várat magára.

Azt eddig is mindenki láthatta, hogy Bagi Iván a munkájában visszahúzódó típus, de azt csak sejteni lehetett hogy ez a magánéletében is így van.

- "Én magamnak való ember vagyok, zárkózott, a magánéletben is, ennek ellenére most mégis elárulom: remélem hogy szeptemberben összeházasodunk a párommal! Ennek ellenére úgy gondolom, hogy ebben a világban nem biztos hogy jó gyereket vállalni"
- meséli a Tabu Tv riporterének a humorista.

A Tabu Tv megtudta: Ivánék mindenképp szeretnének gyereket, de a humorista szerint mindenképp érettebbnek kell lenniük még hozzá.

- "Jó lenne, ha egzisztenciálisan is meg tudnánk erősödni hozzá, hogy ne okozzon problémát. Itt elsősorban nem az anyagiakra gondolok, csak azért jó ha az ember bebiztosítja magát, és ahhoz azért még kell néhány év" - mondta el Bagi Iván a Tabu Tv stúdiójában.

Bagi Iván csak felnőtt korában talált vissza anyjához!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.