"Remélem, én leszek a szívtipró..."

Bagi Iván Olivérre bízza a vetkőzést!

Élete nagy filmjére készül a Bagi-Nacsa páros - Mindenképpen humoros filmet szeretnének, de nem paródiát, hanem vígjátékot.

2009.05.14 06:45ma.hu

Élete nagy filmjére készül a Bagi Iván - Nacsa Olivér páros.

Nem paródiára, de mindeképpen humoros filmre készülnek, vígjátékban gondolkodnak...

„Nagyon kevés az igényes vígjáték, ezért szeretnénk ebben a műfajban is kipróbálni magunkat. Elkezdtünk dolgozni egy forgatókönyvön és már most nagyon sokat nevettünk rajta" – meséli Nacsa Olivér.

"Rengeteg karaktert megformáltunk már, de egy film újabb kihívást jelentene, ezért az őszi műsor mellett dolgozunk egy filmvígjátékon is
" - tette hozzá.

„Még reménykedem benne, hogy én leszek a szívtipró figura – mondja Bagi Iván – a vetkőzős jeleneteket Olivérre bízom, mert bizony lesznek ilyenek" - árulta el a sztár mosolyogva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.