Világcsúcsra készül a bűvész!

Jean Trevor Fábry előtt mutat be!

Soha nem látott trükksorozatba kezd Jean Trevor április végén! Elsőként a nemzetközi Joker Magic Day-en bizonyíthat.

2009.04.12 09:27MTI

A 2008-as esztendő Országos Kártyabajnoka áprilisban három nagy attrakcióra is készül! - A Cégveztők bálján debütáltam elsőként nagyobb közönség előtt, de most újabb megmérettetések várnak rám- kezdte honlapunk tájékoztatását a tehetséges mikro mágus.

Az 5. Joker Magic Day-re eddig 10 országból jelentkeztek résztvevők (Franciaországból, a nizzai bűvészklub tagjai is ellátogatnak a rendezvényre), amelyet már nagyon várok, mert egy soha nem látott trükköt fejlesztettem ki.

Április 22-én a Fábry Show-ba is meghívást kaptam, amelyen szintén le szeretném nyűgözni a közönséget. Bízom benne, hogy Fábry Sándort is sikerül majd elkápráztatnom. Április 29-én a Nyíregyházi Főiskolán, a FŐHE rendezvényén, egy Guiness rekord kísérletet szeretnék felállítani. Azt vállaltam, hogy 24 órán keresztül fogok a kártyával varázsolni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.