Fogyókúrára fogta magát a páros!

Bagi Iván Alexandrával, Nacsa Andreával hozná össze

A humoristapáros készül az őszre - Az új műsoruk indulására szeretnének bombaformába kerülni. Mindketten szívesen leadnának egy-két kilót.

2009.06.26 09:40ma.hu

Bagi Iván Béres Alexandra segítségét kérte, aki hamarosan edzéstervet és speciális étrendet állít össze a Banánhéj sztárjának.

Nacsa Olivér pedig komoly fogyókúrába kezdett és szeretne összehozni heti rendszerességgel edzést Temesvári Andrea teniszezővel.

„Először is a barátokkal való borozgatást kell felfüggesztenem, és a hagyományos köretek helyett salátával kell ennem a kedvenc ételeimet. – meséli Olivér – emellett megígértem Ivánnak is, hogy rendszeresen eljárunk teniszezni.”

„Hála istennek én öt kilóval jobban állok, mint Olivér, viszont öt centivel alacsonyabb vagyok nála – mondja Iván – így nem tudom, nekem mennyit kellene fogynom. Béres Alexandrával remélem könnyebben fog menni, így komoly előnyben érzem magam Olivérrel szemben.”

Mit keresett a rács mögött Nacsa Olivér?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.