2052. május 16-át jósolták meg a sztárnak!

Furcsa! Nacsa Olivér tudja a halála napját!

A múlt heti Mokkában vendégeskedett Nacsa Olivér és ott tudta meg, hogy ha valamilyen különleges baleset nem éri, akkor 73 évig fog élni. Egy internetes program 2052. május 16-át jósolta halála napjának és a műsorban...

2009.05.12 14:30ma.hu
Boldog pár...Nacsa Olivár és szerelme!

- "Elfogadhatónak tartom a 73 évet, a mai felgyorsult, zaklatott világban ez teljesen rendben van. Aláírnám, ha lenne egy ilyen szerződés" - mosolyog Olivér. 

Mint arról már korábban írtunk, Nacsa Olivér a minap azt is kijelentette, hogy saját gyermekei mellé szeretne örökbe fogadni egy árvát is...

A családalapítás időpontja pedig rohamosan közeleg, hiszen kedvesével, Zsuzsával háromévnyi együttélés után már az esküvő időpontjáról is beszéltek. 

- " Nyárra, és az eljegyzéshez hasonlóan különleges helyszínen szeretnénk megünnepelni a nagy napot. Mindenképpen zöldövezetben tartanánk a lakodalmat, egy kastélyparkban vagy egy régi századfordulós villának a kertjében. Nagy, hetedhét országra szóló lakodalmat szeretnénk." - mesélte Olivér. 

- " Két gyermek az álmom, de szeretném, ha a sajátok mellett egy árva gyermeket is örökbe fogadnánk. Mivel évek óta barátság köt Bagi Ivánhoz, ezért sokkal érzékenyebben érint ez a téma. Sokat mesélt arról, hogy az árvaházban töltött évek alatt rengeteget gyötrődött, s bizony ez az időszak nagy hatással van a mostani életére. Sajnálom, hog y kevés embernek jut eszébe, hogy árvákon is segíthetnének. "

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.