Ganxsta lábát legyantázták!

Korda seprőnek ment, Nacsa majdnem hányni kezdett!

Nem mindennapi feladatokat kapnak az egymással harcba szálló sztárpárok férfi tagjai ma este - A "hőstetteket" elnézve nehéz megállapítani, kinek lehetett a legegyszerűbb dolga.

2009.03.20 13:20ma.hu - Fotó: t-hometv.hu

Embertpróbáló feladatokat hajtanak végre ma este a Mr. és Mrs. show-ban a sztárpárok férfi tagjai, hogy bizonyítsák, mennyire szeretik kedvesüket!  Bochkor Gábor befesteti őszülő haját, Korda György feltakarítja a stúdiót, Nacsa Olivér legyűr egy nagy tál paradicsomos káposztát, amitől irtózik és hányingerrel küzd; Ganxsta Zolee pedig alsógatyára vetkőzik és legyantázzák a lábát - adta hírül a Blikk.

A sztárpároknak a Liptai Claudia és Till Attila vezette show-ban a legkülönfélébb módszerekkel kell bizonyítaniuk, minden alkalommal valami más dologban.

Bochkor Gábornak legutóbb nemigen sikerült meggyőznie a közönséget, hogy kiválóan ismeri párja, Várkonyi Andrea minden porcikáját, hiszen amikor egy paraván mögött kellett kiválasztani az eltakart hölgyek lábai közül Andiét, bizony melléfogott.

A vicces csak az volt, hogy a szép híradós lábait TV2-ős kollégái is megismerték, míg a párja nehéz helyzetbe került...

Bocsi és Andrea egyébként olyan titkokat is elárultak a show-ban, melyekről eddig nem hallhatott a nagyérdemű. A rádiós például büszkén mesélte, hogy ha vita adódik, ő kezdeményezi a békülést, méghozzá egy kis ágytornával.

A "sztárpárbaj" során érdekességekre is fény derül. Kiderült például, hogy kinek milyen szokásai vannak, vagy mivel kergetik őrületbe a párjukat.

Nacsa Olivér a fürdőkádban tölt órákat. Korda Gyuri és Balázs Klári minden kutyáját Athos-nak kereszteli, míg Várkonyi Andi parfüm-mániás....

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.