Kovi a fejére csapott: a posta!

Bochkor és Boros a pornót követelte!

Nagy rajongója a Kovi-filmeknek a Sláger rádió két fenegyereke, legalábbis ez derült ki abból az adásból, melyben Boros Lajos és Bochkor Gábor szóvá tette: mostanában nem kapják az új kiadványokat...

Bochkor Gábor munka közben! képgaléria

2009.03.10 07:30ma.hu - Fotó: bumerang.hu

A Bumerángban elhangzott beszélgetésből derült fény rá, hogy Bochkor és Boros rendszeresen kapta postán a felnőttfilm-rendező Kovi legújabb kiadványait. Ám a küldemények egy ideje elmaradtak, ezt nehezményezte a két rádiós a Sláger reggeli műsorában. Kovi ezt követően kapott észbe: valóban jó ideje nem küldi Bocsiéknak a csomagot, amit a feledékenysége számlájára ír. A pornófilm-guru megígérte, hogy azonnal pótolja elmaradását - adta hírül a Napi Ász.

A népszerű Bumeráng-páros egyik tagjára sem jellemző ugyanakkor, hogy saját magánéletükbe túlzott betekintést engednek.

Igaz, Bochkor Gábor és párja, Várkonyi Andrea nemrég kivételt tett. Elvállalták az újonan induló, Mr. és Mrs. című sztárpár-show-ban való szereplést.

A hírek szerint míg a pároknak átlagosan 450 ezer forintot adnak a megjelenésért és válaszadásért, Gábor és Andrea ennek többszörösét kapja majd.

A páros olyan kérdésekre is választ adott, melyeket korábban kevesen firtattak velük kapcsolatban.

Többek között arra is fény derül, hogy hol tudnák elképzelni leginkább a szexet, és a nézők megtudhatják, hogy Bochkor bizony féltékeny típus: főleg, ha Várkonyi Andit rózsacsokrokkal halmozzák el a rajongók a TV2-ben.

Úgy hírlik egyébként, hogy a felnőttfilm-rendező Kovi is nagy dobásra készül hamarosan, hiszen nemrég Benkő Dániel bólintott rá egy filmjében való szereplésre. Kovi szerint igazi kuriózumnak számítanak a lantművész felbukkanása a filmvásznon..

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.