Börtönbe megy, meghal vagy elutazik?

Bochkorék partvisba ejtve végeznék ki Magdi anyust

Megosztja a magyar társadalmat a Barátok közt kulcsfigurája, akit Fodor Zsóka alakít hosszú évek óta - Egy időre eltűnik Magdi anyus megformálója a történetből, de lehet, hogy örökre kiírják. Mégis, hogyan távozna?

Képekben a mindig mosolygós Fodor Zsóka! képgaléria

2009.02.10 07:40ma.hu

A rajongókat is foglalkoztatja, hogyan írnák ki a népszerű sorozat egyik alapkarakterét a Barátok Köztből. Hiszen könnyen lehet, hogy Kertész Magdi - azaz Fodor Zsóka - az általa igényelt nyolc hónapos szabadság után már vissza sem térhet a történetbe.

Szereplőtársai le akarták beszélni a távozásról, aggódnak érte: Zsóka a sorozat és a társaság "üde színfoltja". Xantus Barbara szerint a színésznő kiírására Magdi anyus Ausztráliába utazása lenne a megoldás. A Bumeráng két sztárja, Bochkor Gábor és Boros Lajos ennél drasztikusabb ötletet vet fel: anyus beledől a partvisba és átszúrja a tüdejét, vagy bedarálja a kukásautó. De lehet, hogy katonának kéne elmennie, és többé nem térne haza - sorolta a Napi Ász a sztárötleteket.

A Barátok közt Magdi anyusát alakító Fodor Zsóka egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy távozik a sorozatból egy időre.

A színésznő nehéz szívvel hozta meg a döntést, de szeretné szünetelteni munkáját, elsősorban azért, mert fel kell gyógyulnia súlyos betegségéből.

Fodor Zsóka évek óta szenved amiatt, hogy hangszálán ödéma keletkezett, s bár néhány éve megműtötték, nem sokat javult az állapota. Estére általában teljesen bereked, a telefonban sem ismerik fel a hangját.

A színésznőre újabb kezelések várnak, amelyek természetesen nem kevés időt vesznek igénybe. Fodor Zsóka azonban nemcsak betegsége miatt hagyná ott a Barátok köztöt - új kihívásokra is vágyik.

Színházi szerepeire szeretne több időt szánni, szívesen elmenne például egy vidéki színházba dolgozni.

Rendszeresen sportolna, lecserélné a lakását és arra is vágyik, hogy nyelvet tanuljon. Távozását egy éve tervezgeti, de mindeddig nem beszélt róla. Kollégáit ő sem szívesen hagyja ott, elmondása szerint nagyon fognak neki hiányozni. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.