Frászt kap Bocsi miatt egy idős úr!

Nem tűr a férfi: "Zaklatnak Bochkor régi ribancai!"

Őrületbe kerget egy idős fővárosi férfit Bochkor Gábor - pontosabban a korábbi telefonszáma. A rádióst ugyanis még mindig igen sokan keresik a régi elérhetőségén...

Képek: Bochkor Gábor munka közben! képgaléria

2009.01.23 07:20ma.hu - Fotó: bumerang.hu

Régen leadta már a bizonyos mobilszámot Bochkor Gábor, mégis ezen a számon, mely ma egy budapesti idős férfié, hívják sokan ma is! A jelenlegi gazda megelégelte a dolgot, közölte, ő beteg, idős ember, akit folyton zaklatnak "Bochkor régi ribancai".

Félóránként ugrasztják ki az ágyból, nők, férfiak egyaránt, és a rádióst keresik. Bochkor Gábor szívből sajnálja a dolgot - úgy véli, a szolgáltatóknak körültekintőbben kéne bánniuk a régi számok kiadásával. Bocsi egyébként már a hetedik számát használja, mióta mobilja van - árulta el a Napi Ásznak.

Bochkor Gábor ma családos ember, párjával, a híradós Várkonyi Andreával él együtt, akivel egy tündéri kislányt nevelnek, Nórit.

Nemrég azonban a Bumeráng sztárja is elárulta, hogy őt is zaklatták. Sőt! Vége-hossza nem volt a leveleknek. Hónapokon át nyomon követte életét egy hölgy, írogatott neki, sőt még bírálta is a cselekedeteit.

Minden információt összeszedett róla. Tímeaként írt a rádiósnak, számtalan sms-t és üzenetet küldött. Azzal vádolta Bochkort, hogy a családjával nem törődik eléggé.

Gábor elmesélte, hogy a lány magáról is írt dolgokat, így fokozatosan egyre jobban kirajzolódott a személyisége. Még a szexuális képzelgéseit sem rejtette véka alá, beszámolt róluk Bocsinak, sőt, olyan fotót küldött a sztárnak, melyen meztelenül látható...

A rádiós elárulta, hogy korábban a párjának, Várkonyi Andreának is volt egy őrült rajongója...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.