Felfüggeszthetik a műsort! Friderikusz tehet róla!

Pálffy perel? Veszélybe került Bochkor és Boros!

Mint azt már korábban írtuk a két tévés Pálffy István és Friderikusz Sándor között igencsak puskaporos a hangulat. A legfrissebb hírek szerint azonban ez az ellentét és pereskedés jó néhány ismert emberre is kihat majd!

2009.03.06 07:45ma.hu

Pálffy ugyanis azt fontolgatja, hogy panaszt tesz az ORTT-nél a Bumeráng ellen, Friderikusz Sándor ugyanis a reggeli show vendégeként elismételte a könyvében leírtakat a híradósról.
 
Az elbírálás során a médiatestület akár fel is függesztheti a Bumerángot. - írja a Napi ász.

Balázs és Vadon János nem titkoltan ellenfelei a párosnak!

- "Fontolgatom, hogy panaszt teszek az ORTT-nél a műsor ellen, konzultálni fogok erről az ügyfelemmel" - nyilatkozta a Napi Ásznak Dr. Futó Barnabás, Pálffy István ügyvédje, aki február 12-én kikérte a testülettől a Bumeráng hanganyagát. 

Az ügyvéd a panaszt a személyiségi jogok vagy emberi méltóság megsértése jogcímen teheti meg, amit a testület bírál el. Így a két mókamester is komoly veszélybe került!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.