Zavarban voltak a sztárok!

Ganxsta merészebben csókolt, mint Bochkor

A közönség jelenléte sem igen zavarta az ismert arcokat a legújabb sztárpár-show felvételén: egy-egy jó válasz miatt még csókcsatába is szálltak párjaikkal.

2009.03.04 13:25ma.hu

Nem szégyenlősködtek a párok a Mr. és Mrs. című show felvételén: Várkonyi Andreának és Bochkor Gábornak, Ganxsta Zolinak és Zana Mónikának, Korda Györgynek és Balázs Klárinak, valamint Nacsa Olivérnek és Kiss Zsuzsinak kellett bizonyítania, mennyire is ismerik egymást.

Kiderült az is, kinek milyen szokásai vannak, mivel kergetik őrületbe a párjukat. Nacsa Olivér például a fürdőkádban tölt órákat, Kordáék minden kutyájukat Athos-nak hívják, Várkonyi Andi parfüm-mániás. A kamerák előtt váltott csóknál azért volt, aki zavartabban, és olyan is, aki lazán viselkedett - adta hírül a Blikk.

A meghívottak között akadtak olyan párok, akik már évtizedek óta boldogítják egymást és olyanok is, akiknél még csak a lánykérés esett meg.

Korda György és Balázs Klári tartozik természetesen az első kategóriába, hiszen közel harminc, magánéletben és szakmában is közösen töltött év van mögöttük.

A sztárpár nemcsak énekel, pókerezik is együtt, sőt, tavaly kamerákkal kísérve indultak világkörüli útra - ilyen módon a nézők egy kicsit más oldalukat is megismerhették.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor egyelőre nem tervez házasságot, egy közös gyermekük azonban már van, a kis Nóri.

Szerelmük fellángolása miatt a híradós kilépett korábbi házasságából orvos férjével, s bár úgy tudta, nem lehet kisbabája, megtörtént a csoda...

A szabadszájú rapperről, Ganxsta Zoliról kevesen hitték volna, hogy valaha is beköti egy nő fejét. Párjával, Mónikával azonban megtette, és nemsokára megszületett szerelmük gyümölcse, Zoé, aki a papa szeme fénye.

Nacsa Olivér tavaly kérte meg kedvese, Zsuzsi kezét, mégpedig a víz alatt, búvárkodás közben! A humorista és kedvese szűk körben, a médiafelhajtást elkerülve szeretné összekötni hivatalosan is életét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.