Klárikának kéne a helyén ülnie?

Megbukott Nacsa Olivér Korda Gyuri mellett?

Kritikák érik Nacsa Olivért, mióta műsorvezetőként is bemutatkozott Korda György oldalán - Van, aki szerint jobb lenne, ha Balázs Klári ülne a helyén. Lehetséges, hogy a parodistának nemigen áll jól ez a szerep?

2009.02.26 07:15ma.hu

A parodista mostanában több kritikát is kapott a pokerstars.hu című műsor miatt - Korda György oldalán sokak szerint Nacsa Olivér nem találta meg a helyét. Bagi Iván úgy véli, a siker garantált, hisz Olivér legjobb alakítása Korda volt, de talán szerencsésebb lenne, ha Olivér kérdezgetné a játékból kiesett celebeket és Balázs Klári ülne az ő helyén.

Nacsa elárulta, nem foglalkozik a kritikákkal, hisz a műsorban, a szakmai részébe nem szól bele, nyilván a hibákat igyekeznek kiküszöbölni. Bódi Guszti, a műsor résztvevője úgy véli, Korda és Nacsa kiegészítik egymást, Olivér sziporkázó poénjai pedig feldobják a hangulatot - adta hírül a Napi Ász.

Korda Györggyel nyilván nem kel versenyre a parodista, hiszen a pókerhez nem ért - A táncdalénekes szenvedélyes játékos, az ország legvagányabb "pókerördögének" tartják.

Véleménye szerint a póker elsősorban nem tudás, stratégia és intelligencia, hanem stílus és a bátorság kérdése.

Korda nemcsak profikkal csap össze, szívesen ül asztalhoz fiatalokkal is rendezvényeken, fesztiválokon.

Műsorvezetőként már a Csináljuk a fesztivált-ban is kipróbálta magát, Harsányi Levente partnereként, amikor az elmúlt ötven év magyar slágerei kerültek terítékre a zeneműsorban.

Az idősebb táncdalénekes és a fiatal műsorvezető kettőse kezdetben furcsának tűnhetett, ám igen gyorsan összeszokott a páros. Nemcsak a munka terén egészítették ki egymást, később igazi barátság szövődött köztük.

Harsányi Levente még azt is elárulta: akár szüleinek is elfogadná a Korda György-Balázs Klári párost. A fiatal sztár szerint a táncdalénekest nem lehet megunni, történeteit máig tátott szájjal hallgatja.

Kordát egyébként Dévényi Tibor váltotta a Csináljuk a fesztivált-ban, most pedig Gundel-Takács Gábor kommentálja a slágereket a műsorban.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.