Nehezen él meg a zenész is!

Ganxsta Zolee: Dolgozni nem fogok elmenni!

Egyre több olyan feladatot is elvállal a szabadszájú rapper, amire azelőtt nemet mondott volna - Ganxsta Zolee-nak sem könnyű már megélni csak a zenélésből, különösen, hogy családja van.

2009.02.26 13:55ma.hu

Több koncertjüket is visszamondják, noha több zenekara is van, és egyre többet kell dolgoznia ahhoz, hogy az eddigi színvonalon élhessen a családja - panaszolja Ganxsta Zolee.

A Kartel még jól áll, de a bevételen nyolcan osztoznak. Zolee olyan munkákat is elvállal, melyekre korábban nem mondott volna igent, így például a főzősműsorban is megjelent. A Mónika-show-beli szereplésre azonban már nem bólintott rá. Mint mondja, nála is vannak határok. Zenéből szeretne megélni, dolgozni nem fog elmenni - adta hírül a Blikk.

A zenésznek ma már nemcsak magát, hanem nejét Mónikát és kislányukat, Zoét is el kell tartania - Zolee gyakrabban jelenik meg különféle műsorokban, mint azelőtt.

Nemrég azzal okozott kis híján botrányt, hogy élő adásban letolta nadrágját a Viva tv stúdiójában. A meghívott vendégek ugyanis kedvenc tetoválásaikat mutatták meg a kamerának.

A rapper legkedveltebbje a combján található Spongya bob figura volt, amelyet azonmód láthatóvá is tett a nézők számára - a műsorvezető Adában hirtelen megállt az ütő, de szerencsére Zolee valóban csak nadrágjától szabadult meg - attól sem teljesen!

A szókimondó zenész a Hal a tortánban vacsorázott több alkalommal együtt ismert társaival és fogadta őket saját otthonában is.

Ganxsta tavalyelőtt júliusban lett apa, s a kis Zoéra sokan kíváncsiak voltak. A sztár azonban akkoriban kikötötte, hogy kislánya fotóit csak szép summáért adná el lapoknak - habár konkrét összeget nem említett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.