A rapper egyszer csak letolta a nadrágját!

Megmutatta! Ganxsta Zolee élő adásban vetkőzött le!

Ganxsta Zolee élő adásban letolta a nadrágját. A rapper a VIVA TV Interaktív műsorában fogta magát, és egy hirtelen ötlettől vezérelve kigombolta, majd levetette farmerját.

2009.01.21 08:45ma.hu

Hirtelen megfagyott a levegő VIVA TV stúdiójában, amikor Ganxsta Zolee elkezdett vetkőzni. A szabad szájú rappar azonban nem lépte túl a 12-es korhatárt: csak a nadrágját tolta le, hogy megmutassa combján lévő tetoválását. 

Az Interaktív műsorában Ada sztárvendégei Majka, Ganxsta Zolee és Tóth Gabi barátja, az Anti Fitness Clubból ismert Balázs voltak. 

A műsor háziasszonya megkérte a zenészeket, hogy mutassák meg kedvenc tetoválásaikat, és meséljenek keletkezésükről.

Egyszerűen letolta a nadrágot!

Ganxsta Zolee egy teljes műsort kitöltő előadást tarthatott volna, hiszen egész testét varrások borítják, de a rapper csak a számára legkedvesebb tetoválásokat emelte ki, köztük a Spongya bob figurát ábrázoló tetkóját, ami történetesen a combjára lett varrva.
 
A zenész gondolkodás nélkül kigombolta nadrágját és megmutatta a tetoválást. Ada hirtelen megijedt, hogy a zenész levetkőzik. 

- "Az alsónadrág maradjon" - szólt rá a műsorvezető vendégére, aki nem borzolta tovább a kedélyeket, és miután eldicsekedett a varrattal, felöltözött.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.