A rádiós exeinek más a tapasztalata...

Bochkor Gábor szexszel békíti Várkonyi Andit

Úgy tűnik, egyre több érdekes titkot tudhatnak meg a nézők Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea magánéletéről - A rádiós a házaspárbaj-show ma esti műsorának felvételén békülési technikájával büszkélkedett.

Képek: Bochkor Gábor munka közben! képgaléria

2009.03.19 13:25ma.hu - Fotó: bumerang.hu

Viták Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea közt is vannak - ismerte el a páros, ám Bocsi a Mr. és Mrs. című műsor felvételén elárulta, ő szokta kezdeményezni a békülést, és általában szexszel zárulnak a nézeteltérések.

A korábban nagy macsó hírében álló rádiós exbarátnői arról számoltak be, velük még nem így viselkedett Gábor. Molnár Anikó elárulta, ő nem emlékszik ilyen heves, testi együttléttel járó békülésre, míg Tornóczky Anita, aki 11 éve volt Bochkor kedvese, úgy véli, mindig ő kezdeményezte a gyengéd perceket, de ez szituációfüggő is volt - tudta meg a Blikk.

A Liptai Claudia és Till Attila által vezetett házaspárbaj-show-ban a Bumeráng sztárja és híradós kedvese először beszél kicsit többet a magánéletéről.

Korábban nem kis meglepetést okozott a szerelmük, hiszen Várkonyi Andrea - úgy tűnt - jó házasságban élt a férjével. Bochkor Gáborral szövődött szerelme miatt azonban csakhamar elvált a párjától.

S bár korábban úgy tudta, nem lehet gyermeke, megtörtént a csoda: Andrea teherbe esett, ma már kétéves Bochkorral közös gyermekük, Nóri.

A kislány vezetékneve körül volt némi bonyodalom, hiszen amikor megfogant, édesanyja hivatalosan még férjnél volt, a törvények szerint a férj vezetéknevét kellett kapnia a kicsinek.

Hosszas utánajárást követően végül tavalyelőtt októberben kimondatott a Szegedi Városi Bíróságon, hogy Nóra viselheti édesapja nevét, a Bochkor-t.

Bocsi és Andrea a Mr. és Mrs. show felvételén már korábban is kerültek egy kissé kellemetlen szituációba, hiszen legutóbb Gábor nem ismerte fel a paraván mögé bújt hölgyek lábai közül a párjáét.

A helyzet különösen azért volt vicces, mert Várkonyi Andrea lábát a kollégái is megismerték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.