Szextitkaikról vallottak, jól fizettek érte!

Sokat ér Bochkorék nemi élete a TV2-nek!

Mennyit érhet meg a sztároknak, hogy kiteregetik ország-világ előtt legintimebb titkaikat? A TV2-n hamarosan induló Mr. és Mrs. című vetélkedőben közismert magyar párok csapnak össze.

2009.03.06 12:35ma.hu

A TV2-n hamarosan induló Mr. és Mrs. című vetélkedőben közismert magyar párok csapnak össze, hogy bebizonyítsák: ők ismerik legjobban párjukat. 

A hírek szerint a párok átlagosan 450 ezer forintot kapnak a szerepélésért, ám Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea ennek többszörösét kapják majd. 

Andrea és Gábor arra is választ ad a műsorban, hogy hol tudnák elképzelni a szexet leginkább, ráadásul azt is megtudhatjuk, hogy Bocsi nagyon féltékeny, amiért Andit rózsacsokrokkal kényeztetik rajongói a TV2-ben. 

- "Ők a többszörösét kapják a 450 ezernek, tudtommal minimum a dupláját, de lehet, hogy a háromszorosát is. Azt tudom, hogy nekik nem volt elég az alap gázsi, hiszen ők eleve nem szívesen szerepelnek kettesben" - árulta el egy  informátor. – írja a Blikk.

Információik szerint a TV2 nem méri olcsón a leleplezést: a sztárpároknak 450 ezer forintot fizetnek a részvételért. 

Ez, lebontva a kétszer 8-10 órás felvételre és a bemutatkozó kisfilm elkészítéséhez szükséges 5 órányi munkára, 18 ezer forint körüli órabért kóstál sztárpárjaiknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.