Andrea csalódott volt!

Ajjaj - Kollégái igen, Bochkor nem ismerte fel a párja lábát!

Nagyon úgy tűnik, nem ismeri a kedvese minden porcikáját Bochkor Gábor - A rádiós a lábak kiválasztásában bukott el, de ez még nem minden.

Bochkor Gábor munka közben! képgaléria

2009.03.18 12:40ma.hu - Fotó: bumerang.hu

Várkonyi Andrea nem kicsit volt csalódott, amikor Bochkor Gábor nem ismerte fel, melyik az ő lába. A rádiósnak a paraván mögött levő szépségek közül kellett kiválasztania, melyik végtagok tartoznak a párjához. A stúdióban levő összes TV2-ős kolléga megismerte Andrea lábait, de Bochkor nem! A Bumeráng sztárja szintén csalódott volt, hisz' állítása szerint sötétben is felismerné a párja minden porcikáját. Bocsi elárulta: nehéz dolga volt, s amit Andi lábából tényleg jól ismer, az el volt takarva - adta hírül a Blikk.

A Bochkor-Várkonyi párost a Mr. és Mrs. című házaspár-showban tették próbára, Korda Györggyel és Balázs Klárival, Ganxsta Zolival és párjával, Mónikával, valamint Nacsa Olivérrel és Kiss Zsuzsival együtt.

A jó válaszok után a hírességek csókcsatába is bonyolódtak. A show-ban bizonyítaniuk kellett, mennyire ismerik a párjukat. De szokásaikról is szó esett, például, hogy mivel kergetik őrületbe a párjukat...

Nacsa Olivér a fürdőkádban szeret órákig ázni, Korda Gyuri és Balázs Klári minden kutyájának az Athos nevet adja. Várkonyi Andreáról kiderült, hogy parfüm mániás, napszakonként váltogatja, milyen illatot fúj magára.

Bochkor Gábor és kedvese 2006 óta alkot egy párt - A szép híradós még hivatalosan férjnél volt korábbi párjánál, amikor közös gyermekük megfogant. Emiatt akadt némi problémájuk a kislány vezetéknevével.

A kis Nóri ugyanis először Várkonyi Andrea előző kedvesének a nevét viselte a törvényeknek megfelelően.

Tavalyelőtt októberben mondatott ki a Szegedi Városi Bíróságon, hogy Nóra édesapja nevét, a Bochkort viselheti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.