Nagy dobásra készülnek a fiúk!

Hoppá! Bagi-Nacsa újra együtt!

A Bagi-Nacsa páros újra közös műsoron töri a fejét. A nagy sikerű Banánhéj és a tavaly Év műsorának választott Médiacápa után ismét együtt dolgoznak egy műsorötleten.

2009.04.23 18:50ma.hu

- "Pihentünk egy kicsit és most ismét érzünk magunkban energiát arra, hogy alkossunk. Rengeteg téma merült föl mostanában, a politikában és a közéletben. Úgy látjuk, megint van mit mondanunk." - mesélte Nacsa Olivér.
 
- "Olyan új karakterek jelentek meg, akikre reagálnunk kell. A negyedik miniszterelnök-cserét éljük meg, mindegyik új kihívást jelent számunkra. A tervek szerint mindketten új szerepekben fogunk felbukkanni." - újságolta Bagi Iván.
 
A Hal a tortán című műsort is készítő Paprika Latino televíziós gyártó céggel együttműködve kezdtek neki a műsorfejlesztésnek. A Hal a tortán stábjával már korábban is dolgoztak együtt, hiszen mindketten szerepeltek már a műsorban. 

A csapat profizmusa és kreatív hozzáállása elnyerte a tetszésüket, így nem csak a gyártásban, hanem a műsorfejlesztésben is megbíznak a Paprika Latinoban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.