Nem lett semmi a monológból!

Mégis békén hagyta Fábry Gyurcsányt!

A showman nem először támadott volna politikust - Fábry Sándor a múlt heti Esti Showder főpróbára még kért pár nagyméretű képet Gyurcsány Ferencről, azt viszont már nem tudni, hogy minek.

Képekben a humorzsák, Fábry Sándor képgaléria

2009.04.02 12:45ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Több nagyméretű fényképet is kért a múlt heti műsorához Fábry Sándor az azóta leköszönt miniszterelnökről - A humorzsák valószínűleg tettét vagy monológját szerette volna illusztrálni.

A show felvételén azonban végül a Gyurcsány-fejezet sem került elő. Kovács Kristóf, a műsor producere elmondta, Fábry poénjai kiszámíthatatlanok. Van műsorterv, de ő ezen változhathat. Több anyaggal készül mindig a próbára, de ezek közül van, amit később kivesz. Vagy a pillanat hevében dönti el, mi kerül a műsorba - adta hírül a Blikk.

Fábry Sándor nem először gúnyolódott volna Gyurcsány Ferencen - Tavaly tavasszal a miniszterelnök életnagyságú figuráját vitte fel a színpadra. A sportszerelésben levő bábut később egyik néző zakójába öltöztette, közben fetéve a kérdést: "A zsebben van valami? Mert ugye az ördög sosem alszik".

Majd úgy adta vissza a zakót a tulajdonosának, hogy közben megjegyezte: ellenőrizze, biztos megvan-e minden holmija.

Korábban Lendvai Ildikó MSZP-s frakcióvezetőről sütött el egy viccet, mely miatt az ORTT vizsgálatot indított.

Fábry a következő tréfával rukkolt elő a színpadon: „Én nem tudom, hogy mi kéne ezeknek, hogy megbukjanak. Most tényleg elképzelem, hogy Lendvai Ildikót dugja egy csődör szamár a Combino villamoson. Lendvai Ildikótól elnézést kérünk mint nőtől, ez csak egy költői kép. Így elképzeljük. És mi lenne a válasz: megy a Combino.”

Négy évvel előtte pedig Fábry nemes egyszerűséggel leköpte az akkor még csak miniszterelnök-jelölt Gyurcsány Ferenc portréját a stúdióban. Sőt ahhoz is ragaszkodott, hogy a jelenet ne legyen kivágva a műsorból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.