Afrikai kisfiút fogadott örökbe a humorzsák!

Nahát! Fábry Sándor apa lett!

Nagy meglepetés várta Bamakóban Fábry Sándort egy csecsemőotthonban - A showman annyira meghatódott, hogy az örökbefogadás mellett döntött.

Képekben a humorzsák, Fábry Sándor képgaléria

2009.03.18 07:03ma.hu

Bamakóban, a Magyar Afrikai Egyesület tagjaként tett látogatást Fábry Sándor egy helyi kórházban. A humorzsák arról értesült, hogy a csecsemőotthon vezetője, miután megtudta, ismert magyar vendég érkezik hozzájuk, az egyik újszülött kisfiút Alexandre Fábry Junior Allasane Keitának keresztelte.

Fábry Sándort annyira meghatotta a gesztus, hogy elhatározta a gyermek virtuális örökbefogadását és támogatását, havi négyezer forinttal és olykor ajándékcsomaggal. A kisfiú édesanyja belehalt a szülésbe, egyetlen rokona pedig nem tudja vállalni nevelését - adta hírül a Napi Ász.

Fábry Sándort a közeli barátai szerint sokan félreismerik, hiszen valójában egy kedves, barátságos ember - még ha olykor más benyomást is kelt.

A showman korábban Borbás Marcsi műsorában vallott arról, hogy valóban több ismerőse figyelmeztette már arra: goromba.

Elmondása szerint ő ebből nem sokat vett észre, tehát nyilvánvalóan a dolog nem szándékos. Ha azonban valóban így van, változtatnia kell a stílusán.

Az is előfordult, hogy vendége "rendre utasította" Fábryt: Ernyei Béla volt az, bár a nemtetszését tréfásan nyilvánította ki, miután a showman élcelődni kezdett vele.

A humorzsák még a felnőttfilm-rendező Kovács Istvánt és két hölgyvendégét is zavarba hozta, amikor azzal a feladattal bízta meg a két lányt, hogy olvassák fel ketten a pornófilm forgatókönyvét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.