Vágó szerint már ő is sokat beszélt...

Bukta lesz? - Hogy fogja Fábry visszafogni magát?

Bombaként robbant a még meg nem erősített információ a napokban, miszerint Fábry Sándor veszi át Vágó István helyét a népszerű Legyen Ön is Milliomos-ban. A kvízmester némileg kétkedve áll a dolog előtt...

2009.05.25 08:15ma.hu

Egy belső informátor azt mesélte az egyik bulvárlapnak, hogy az RTL Klub Fábry Sándorban találta meg Vágó István utódját, és szeptembertől ő vezetné a Legyen Ön is Milliomos-t. A csatorna csak annyit mondott, az őszi műsorterv még nem állt össze.

Vágó István a hírek hallatán elmondta: mindeképpen figyelemmel kíséri majd a műsort, ha valóban Fábry veszi át a helyét. Viszont őt is többször bírálták, amiért sokat beszélt a játékossal, mi lesz akkor Sándorral? Hiszen ez a műsor főleg a játékosokról szól. Ha viszont nem önmagát és a tőle megszokott stílust hozza, az már nem lesz Fábry Sándoros - vélekedett Vágó a Napi Ászban.

A népszerű kvízmester nyolc évig állt a Legyen Ön is Milliomos! élén, a műsor éveken át töretlen sikerrel futott a csatornán.

Vágó István márciusban úgy döntött, befejezi a játékot. A tervek szerint a Széf című műsort váltotta volna ismét a kvízjáték, de Vágó bejelentette, számára véget ér a vetélkedő.

A kvízmester azt mondta, nem arról van szó, hogy nyolc év után megunta volna a Legyen Ön is Milliomost, de nem vágyik arra, hogy folytassa.

Pedig az RTL Klub piacvezetővé válásában nagy szerepet játszott a Vágó vezette játék.

A csatornától való elválás barátságban történt - Az RTL Klub nem jutott egyezségre Vágó Istvánnal a közös munkát illetően, ezért inkább a külön utak mellett döntöttek.

Vágó István nem sokkal ezután a királyi tévé A la carte című műsorában tűnt fel, de az MTV cáfolta, hogy állandó munkáról egyezkedtek volna a kvízmesterrel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.