Majd' minden jelenetben csókolózott...

Csányi Sanyi mindenkit lefektet!

A színésznek még a gyönyörű Tompos Kátya sem elégíti ki minden igényét - Csányi Sándor megtudja, hogy apa lesz, s ekkor pánikba esik: többekkel is félrelép!

2009.06.21 10:19rtlbulvar.hu

Csányi Sándor 1999 óta minden évben forgat filmet, de főszerepet utoljára 2007-ben kapott az S.O.S. Szerelemben.

Ezen a nyáron egy olyan filmben lehet a „főhím”, amiben mindenképpen benne szeretett volna lenni, amint elolvasta a forgatókönyvet.

A film címe Poligamy, de hogy miért éppen ez, azt a film írója és rendezője, Orosz Dénes magyarázta el a film sajtótájékoztatóján.

– Nincsen semmi a világon, ami engem jobban érdekelne, mint a párkapcsolat. Ez a film egy romantikus komédia, ami arról a társasjátékról, taktikázásról szól, amit napjainkban a férfiak és nők játszanak egymással, amikor megismerkednek. Mi már nagyon edzettek vagyunk, jól játsszunk, a szüleink még nem voltak ilyenek – mondta Orosz Dénes, a Poligamy író-rendezője.

Tompos Kátya (középen) játssza Csányi kedvesét

A filmben Csányi egy forgatókönyírót alakít, aki öt éve együtt él a Tompos Kátya által alakított tanársegéddel.

Kátya bejelenti, hogy terhes, aminek Sanyi látszólag örül, valójában viszont kétségbe esik, és másnap már egy idegen és gyönyörű nő ágyában találja magát.

Itt azonban nem érnek véget a kalandok, több hölgy is a horgára akad, miközben várják a közös gyermeket.

- Ez egy nagyon pörgős, szellemes történet, ami egy percre sem hagyja elaludni a nézőt. Amikor azt hisszük, hogy most már tudjuk, mi fog történni a következő percben, akkor jön egy újabb csavar. Egy éve csak ez a film van a fejemben, nagyon-nagyon akartam, hogy benne legyek - tette hozzá Csányi.

A válogatások alatt Sanyi 40 lánnyal játszotta el a film egy-egy jelenetét, míg megtalálták a tökéletes szereplőket.

Mint mondta: "nagyon nehéz időszaka volt az életemnek, fiatal voltam és kellett a pénz, szüleim és barátaim is nagyon sajnáltak."

Csányi majd' minden jelenetben csókolózott, és a film is hasonlóan túlfűtött perceket ígér amellett, hogy a Poligamy egy rendkívül érzelmes film, amiben a viccesnek szánt dialógusok - a színészek szerint - tényleg viccesek.

A film producere Herendi Gábor, aki már bizonyította komédiák iránti érzékét a Valami Amerika két részében.

Ezt a könyvet is szerette volna megrendezni, de az író, Orosz Dénes nem engedte ki kezéből az irányítást.

A forgatás június 22-én kezdődik és várhatóan 30 napig fog tartani, a mozikedvelők pedig decemberben láthatják először a Poligamyt.

Csányi Sándor minden férfi nagy álmát megvalósítja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.