"Egy idő után emberundorom lesz"

Csányi Sándor: Egy kicsit ne szóljanak hozzám!

Egyedül tervezi idei nyaralását a sármos színész, ha elkészül új filmjével - Csányi Sándor állandóan emberek között van, ezért néha szüksége van rá, hogy ne szóljanak hozzá!

2009.06.16 09:25rtlbulvar.hu

Csányi Sándort saját társulata, a Radnóti Színház művészei választották meg az Év legjobb férfi színészének ebben az évadban, ami talán még nagyobb megtiszteltetés, mint a rajongók szavazatai.

Csányi azt mondja, a kollégák sokszor nem a siker, hanem a befektetett munka alapján szavaznak, ahogyan azt korábban már ő is megtette.

Sanyi nem pihenéssel ünnepli meg a díjat, jövő hétfőtől újra forgat, de ha marad ideje, beiktat egy magányos nyaralást.

– Mindig emberek között vagyok, ezért szükségem van arra, hogy felpattanjak a biciklire, ne szóljak senkihez, kikapcsoljam a telefonom és csak tekerjek a napsütésben. Ha ilyen sok a munka, egy idő után emberundorom lesz tőle – mondta Csányi Sándor a Reggeliben.

Idén újra főszerepben láthatjuk az ország szívtipróját, a Polygamy című moziban nők gyűrűjében lesz látható, többek között Tompos Kátya is feltűnik mellette a filmben.

A Polygamy az oka annak is, hogy a Reggeliben borostásan jelent meg a színész, aki szerint már most megválasztották az új mozit a világ legjobb filmjének.

Nyitott egy új kapcsolatra Csányi Sándor? Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.