Nem érti, miért kombinálnak!

Csányi Sándor elárulta az igazat: mi történt Juga Veronikával!

Szenzációs hír járta be a bulvársajtót a minap: csókolózni látták egy szórakozóhelyen Csányi Sándort és a Barátok közt egykori Katáját, Juga Veronikát. Hogy valójában mi történt, arról most először beszélt őszintén a színész.

Csányi Sándor a Szombat esti lázban! képgaléria

2009.04.30 08:20

Csányi Sándor régimódi típusnak tartja magát - Ő ragaszkodik ahhoz, hogy egy férfi tegye meg mindig az első lépést.

Pokorny Liánál
is így tett, akit aztán feleségül vett és egy kisfiuk született, Misi. Hat év után elváltak a színésznővel, de a jó barátság megmaradt - mondta el a sztár a Hot! magazinnak.

A lapban a színész kifejtette: következő kedvese, Erdélyi Tímea egy dédelgetnivaló teremtés volt, ugyanakkor egyben szellemi partner is. Két évig tartott azonban a kapcsolat, de békében ért véget.

Csányi Sándor visszafogottan nyilatkozott a miértről. Szerinte senkinek semmi köze hozzá, mi történt közte és volt barátnője között. Elárulta azonban, ő nem könnyű eset, és nem várja el senkitől, hogy hozzá és életviteléhez alkalmazkodjon - fejtette ki a Hot! magazinban.

Azt a híresztelést, miszerint volt nejével, Pokorny Liával felmelegítették kapcsolatukat, a színész ugyancsak cáfolta.

Furcsának találja, hogy az emberek elképzelhetetlennek tartják két egykori szerelmes békében való elválását. Természetesen szokott találkozni volt feleségével, én van is témájuk, hiszen egy közös gyermekük is született - mondta a Hot!-nak Csányi Sándor.

A sztárt és a Barátok közt egykori szereplőjét, Juga Veronikát nemrég együtt látták egy budapesti szórakozóhelyen, állítólag vad flörtölés, majd csókolózás közben...

Csányi Sándor a Hot! magazinnak elmondta: Veronikával régóta ismerik egymást. Jóban vannak, de nincs szó arról, hogy összejöttek volna. A színész leszögezte, legfeljebb táncolni láthatták őket együtt! Ez elég volt a jelek szerint a pletykához.

Elmondta, mindketten egyedülállóak, miért ne mutatkozhanának együtt, ráadásul ő maga nagyon szeret bulizni, gyakran jár szórakozni, melyben partnerre is talált.

A Csak szex és más semmi sztárja elárulta: nincs új szerelem az életében, sőt, jóformán éjjel-nappal dolgozik. Hamarosan a Poligami című vígjátékban fog játszani, de nemrég fejezték be a Cozma-gyilkosságról szóló filmet is.

Csányi Sándor érthetetlennek tartja egyébként, hogy ha meglátják egy-egy kolléganőjével, akár a forgatási szünetben kávézás közben, azonnal történetek születnek róla.

A Hot!-nak a sztár elmondta: Oroszlán Szonjával sem volt köztük semmi, de természetesen fogják őket még együtt látni, hiszen mindketten szerepelnek az ....És mennyi szerelem! című darabban.

A Nagy Őre azonban nem mondana nemet, bármikor jöhet - árulta el Csányi Sándor a Hot! magazinban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.