És mennyi szerelem...!

Csányi Sándor és Oroszlán Szonja együtt...

Napjaink két legnépszerűbb színésze, Csányi Sándor és Oroszlán Szonja egy párt alkotnak - attól függetlenül, hogy a szilveszterük kemény, munkával telt. Node meg is lett az eredmény!

2009.01.11 19:31bulvaros.hu

Mint mondtuk, ők most egy pár - igaz, nem a magánéletben, csupán a Madách Színház színpadán. Pedig bizonyára sokan örülnének e párosnak. Valószínűleg ők lennének 2009 álompárja, és tőlük lenne hangos a sajtó!

Az És mennyi szerelem című vígjátékra több hónapon keresztül próbáltak. Még a szilveszter is munkával telt. A történet egyszerű, romantikus, szerelmes, mindennapi, akárcsak a többi fergeteges Neil Simon darab. RAjongóknak kötelező!

Már csak azért is, mert a fiatalok kedvenceit eddig még nem láthattuk együtt játszani. Külön - külön már megmutatták mit tudnak. Nagyszerű alkotásokban szerepeltek, mint például a Valami Amerika, S.O.S szerelem - végül pedig lehet, hogy a mese valósággá válik, és igazából is egy pár lesznek egyszer!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.